Zotëri, ky rast nuk humbet! (Video)

Një rast i tillë, sigurisht se nuk guxon të humbet, mbi të gjitha kur bëhet fjalë për një ligë profesioniste. Por, në ndeshjen e ligës irlandeze në mes të Shamrock Rovers dhe Lindield në Setanta Cup u vërejt një veprim krejtësisht amator. Linfield nuk do ta kujtojë me kënaqësi në të ardhmen humbjen e thellë 4-1. Ryan Henderson nuk arriti ta dërgojë topin në rrjetë as nga një metër distancë. Reagimi në fytyrën e 28 vjeçarit thotë gjithçka…Shikoni Videon