Kinezi humbet avionin, terrorizon të gjithë aeroportin (video)


Telekamerat e sigurisë së “Changshui International Airport” kanë filmuar reagimin e një burri, i cili pasi mori vesh se kishte humbur avionin, e ka kapur fillimisht me një stjuardesë në zonën e kontrollit dhe pastaj ka hedhur në tokë një kompjuter.E mesa mësohet burri duhet të jetë edhe i njohur në Kinë, teksa është identifikuar si Yan Linkun, zv./president i një kompanie minerare kineze, si dhe anëtar i një prej organeve këshillimore të Partisë Komuniste Kineze.


Shikoni Videon