Harron çelësat në dhomë, klienti ngel jashtë krejt…nudo (video)

Figurë e keqe për një klient të një hoteli. Burri i kapur nga telekamerat e sigurisë, shfaqet duke dalë krejtësisht nudo nga dhoma e tij, por papritmas mbyll derën duke harruar që ka lënë kartën-çelës brenda.Kështu që ngel jashtë, duke pasur vetëm alternativa. Prandaj ka zbritur ashtu siç ishte te recepsioni, për të marrë kodin dhe më pas është kthyer në dhomë mes të qeshurave të klientëve të tjerë.Shikoni Videon